para2 sahabat lessa

happy together

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, December 11, 2011

ouhh... KLCC..

hai kawan2.. semalam sa g KLCC. konon jamuan akhir tahun tuk klass with bff n teacher... wermm happening sngt2.. hahaha.. ni beberapa gmbar sa share,, yg selebih nyer kat https://www.facebook.com/profile.php?id=100000917547096








read , like and comment . Thanks ! ;D

Saturday, December 10, 2011

target FOLLOWER 200..

hey kawan2 semua.. lisa ingat nak de follower 200 orang.. bolee ker??

ermm lau dah de 200 orang.. baru semangat nak berblog..

tolong promote erk blog sa yg xseberapa ni.. heheh

terima kasih


read , like and comment . Thanks ! ;D

Thursday, December 8, 2011

cinta

saya xminta segunung harta dari kamu...
saya xminta fairlady dari kamu..
saya xpernah minta kamu memenuhi keperluan saya dengan barang2 berjenama..



SAYA CUMA MINTAK ""PERHATIAN..KASIH SAYANG,.. SELALU BERSAMA SAYA WPON JAUH.. """

sekarang semua berubah,.. xtau naper berubah.. saya rasa cam orang asing yg sayang kat kamu .. ermm maaf kan saya if coretan ini buat kamu sakit hati..tapi


CUBA KAMU RASAKAN PE YANG AKU RASAKAN SAAT KAMU IGNORE SAYA..
read , like and comment . Thanks ! ;D

photoshoot

heyy every one.. lama juga kan xupdate blog.. okew.. sa nak share beberapa pic sa .. taim tu de photoshoot nan budak baru belajar..sa cume tolong dy aje.. hope ENJOY !!.




read , like and comment . Thanks ! ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...